Yritys

Invitation Oy 

1989 perustettu rakennusyhtiö, Omistus on vaihtunut 2013.Yritys kuulu AA- luottoluokitukseen ja taloudellinen tilanne on hyvä. Toimimme rakennusalalla.

Suurin volyymi tuotannossamme  on kylpyhuone saneerauksissa. Toteutamme uudis-pientaloja ja huoneistoremontteja asiakkaan toiveen mukaan. Meillä on myös omat maanrakentajat ja lvis miehet. Urakoimme maanrakennustöitä asiakkaillemme. Teemme paljon laatoitus ja vedeneristys töitä. Meillä on VTT:n (nykyään Eurofins) vedeneristys sertifikaatit. Johdamme töitämme omilla työnjohtajillamme. sisärakennustyöt ja uudisrakentaminen. 

 Työnjohtajan työkokemus ko. rakennustöistä on 18 vuotta, joista 15 vuotta Suomessa. Työntekijöiden kokemus 12-20 vuotta. Yrityksessä sovelletaan rakennusalantyöehtosopimusta. Ympäristöystävällisyys on arvojamme. Laadun ja työturvallisuuden takeena on osaava työnjohto. Johto valvoo että, työntekijät noudattavat materiaalivalmistajien antamia käyttöturvallisuustiedotteita. Vesieristystyöt tekee VTT:n sertifioima vesieristäjä.. Toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle. Tyytyväinen asiakas on meille ykkösjuttu.  

Toimimme (pääasiassa) pääurakoitsijoina hankkeissamme. Yhtiön päätoimisto sijaitsee Vantaalla . Tavoitteemme saneeraus puolella on asiakkaan kohteen arvon nosto ja käyttöiän pidentäminen. Uudispuolen tavoitteemme on  tuottaa laadukkaita ja korkealuokkaisia pientaloja mahdollisimman suurella volyymilla. Yrityksemme arvoja ovat tehokkuus, yhteistyö ja laadukkuus. Yhtiön arvoja ohjaa yrityksen toimitusjohtaja yhdessä muun osaavan työnjohdon kanssa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja pyrimme aina löytämään kustannustehokkaimmat ratkaisut. Laadukas kokonaisvaltainen projektinsuunnittelumme tuottaa halutun lopputuloksen.