Invitation oy palvelee

Uudis asuintalojen tuottaminen 

Suunnittelemme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta talomallin kaavoitusalueeseen sopivaksi. Oma suunnittelu tiimimme pystyy mallintamaan kohteen asiakkaan nähtäville ennen rakentamisen aloitusta. Toteutamme kaikki kohteemme säältä suojattuina täysvalmiina kokonaisuuksina tarvittaessa kalustetuksi asti.Meillä on pientalojen rakentamisesta kokemusta vuosikymmeniä mallikohteemme sijaitsevat Vantaalla Sinikuja 4 

Huoneistoremontit

Saneeraamme huoneistoja modernimpaan ilmeesen Teemme laatoitukset ja vesieristykset 15 vuoden kokemuksella.Suunnittelu tiimimme käy kohteella mitoilla ja mallintaa kohteen uuden ilmeen. Asiakas pääsee näkemään eron välittömästi uuden ja nykyisen välillä.Tarjoamme rahoituspalvelua asiakkaan käyttöön jolloin projektin maksaminen tapahtuu joustavasti asiakkaalle sopivasti pienissä erissä. Huomioithan kotitalousvähennyksen mahdollisuuden. Asunnon uusi ilme tuo uutta energiaa valtavasti arkeen ja juhlaan.. Suunnittelemme aikataulun asiakkaalle sopivaksi ja joustavaksi. Toteutamme projektin asiakkaalle helpolla tavalla. Saat kauttamme kaikki rakentamisen tekijät ja materiaalit suunnittelun ja työnjohdon. 


Laatoitus ja vedeneritystyöt 

Urakoimme isoja kohteita isolla porukalla ja kovalla ammattitaidolla. Meillä on resursseja urakoida kerrostaloja
Toteutamme myös pieniä urakoita huoneistoihin isolla volyymilla. Teemme aina huolellista ja laadukasta työtä. Laadun tarkkailu on osa laadunvalvonta järjestelmäämme. Jatkuva kouluttautuminen pitää meidät tietoisina alan uusimmista tuotteista ja lupa vaatimuksista. Tekijöillämme on aina voimassa oleva sertifikaatti vedeneritystöitä tehdessä. Kotitalouksille teemme kaikenlaiset laatoitukset mm eteislaatoitukset,kylpyhuone, saunanlattia yms.

Maanrakennusurakointi

Useimmat kohteemme ovat pientalojen maanrakennusurakoita töineen materiaaleineen. Suurimmat kohteemme ovat tällä hetkellä rivitalokohteita joita urakoimme. Laskemme kiinteän urakkasumman kohteesta. Tarjoamme joustavaa palvelua asiakkaan tarpeiden mukaan.Toimimme pääkaupunkiseudulla. 

LVIS TYÖT

Toteutamme putkitöitä ja ilmastoasennuksia pääkaupunkiseudulla. Asentajamme ovat ammattilaisia työssään.Teemme lämmitysjärjestelmien asennuksia, käyttövesi asennuksia, viemäröintejä ja  ilmanvaihtotöitä. Urakoimme pientaloja ja rivitaloja. Annamme kiinteän urakkahinnan töineen materiaaleineen urakkakohteissa. Muutoin palvelemme myös pienissä tuntityö kohteissa.  

Tilaa palvelumme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.